Kuvat

Kuvia Sarjakuvamuseohankkeen Toto Fogelberg-Kaila (1924-2013) - Puupäätä sukupolvelta toiselle -näyttelystä maaliskuussa 2015.

Kuvia Sarjakuvamuseohankkeen vierailusta Frankfurtissa joulukuussa 2013.

Kuvia Sarjakuvamuseohankkeen vierailusta Ruotsin Sarjakuva-arkistossa marraskuussa 2013.

Kuvia Sarjakuvamuseohankkeen vierailusta Storm P. Museossa marraskuussa 2013.

Kuvia Sarjakuvamuseohankkeen vierailusta Belgiassa lokakuussa 2013.

Kuvia Puupäät talteen-projektin avajaisista Helsingin Kirjamessuilla 25.10.2013.

Mediakuvat

Hjalmar Löfving

Kuvat vain lehdistö- ja tiedotuskäyttöön. Kuvatiedoissa merkittävä Hjalmar Löfvingin perikunta

Hjalmar Löfving: Pörröpää-Iivari, 1950-51. Ilmestynyt Valistuksen Lastenlehdessä.

Hjalmar Löfving: Pipu ja Papu. Pääskysen Joulukontti 1952.

Hjalmar Löfving: Setä Pim-Pom.

Hjalmar Löfvingin sarjakuva- ja animaatiohahmot ajautuivat usein tuulen riepoteltaviksi. Tässä kuvituksessa meno on hallitumpaa.

Hjalmar Löfving piirtäjäntakissaan. Hänellä on kädessä Pörröpää-Iivari-sarjakuvansa originaali.

Hjalmar Löfving avusti Suomen säästöpankkiliiton Lipas-lehteä sarjakuvin ja kuvituksin. Lehdellä oli lapsille Lipaskerho, jonka keulakuvana Löfving eli Lipas-setä toimi.

Hjalmar Löfving piirustustensa edessä.